www.chinesemedicalcenter.se>>Utbildning

Utbildning

CMC erbjuder följande utbildning:

För nybörjare

Vi erbjuder intensivkurs i TCM som innehåller alla dess delar men också designade kurser för de med specifika intressen. Introduktionskurser består av:

  1. Grunder i TCM teori
  2. Grunder i kinesiska örter
  3. Vanliga tillämpningar i akupunktur
  4. Vanliga tillämpningar i kinesisk massage

OBS! För tillfället bedriver vi inga kurser. Om du är intresserad av en kurs skicka oss dina kontaktuppgifter, mail: info@chinesemdicalcenter.se, så tar vi kontakt med dig.

Jinbo Zong demonstrerar massageteknik under en massagekurs

Jinbo Zong med deltagare från massagekursen

För professionella

CMC kan skräddarsy program anpassat för terapeuternas behov. Målet med programmet är att terapeuterna ska förbättra kunskap och teknik inom kinesisk medicin.
Vi erbjuder fördjupningskurs i:

  1. Akupunktur
  2. Kinesisk massage
  3. Ansiktsbehandling
  4. Örtbehandling mot specifika sjukdomar

Vi besöker gärna kliniker som är intresserade av traditionella kinesiska behandlingar. Under besöket kommer vi att lära ut tekniker enligt era önskemål. 


För dem som kommer att bli en del av CMC

Du kommer att genomgå en praktisk utbildning på en av våra kliniker. Redan från första dagen kommer du att träffa patienter under ledning av vår speciallist. Denna utbildning kommer att beröra alla aspekter av TCM. Du kommer att lära dig kinesisk diagnos och fördelar med samtliga tekniker samt hur teknikerna ska kombineras för att uppnå bästa resultat. Målsättning med programmet är att du ska bli en del av CMC och därmed stödja utvecklingen av TCM i Europa.


Designed by SeyeneCo, Lanarkshire, Glasgow, Scotland for CMC