www.chinesemedicalcenter.se » Vår klinik

Vår klinik

1996 startades CMC i Lund av Minqi Yang och 2005 flyttade kliniken till Stockholm. Sedan starten har CMC behandlat tusentals patienter med diverse sjukdomar. Nästan alla våra patienter har varit nöjda eftersom vår behandling har gett tydlig effekt.

Dom flesta patienter är svårbehandlade fall som inte kunnat få hjälp av den allmänna sjukvården. Men vi behandlar även vanligare problem som t.ex stressrelaterade symptom.

Vårt mål är att du ska må bra!
Det är viktigt att du ska känna en förbättring efter varje besök.

Välkommen till vår fräscha klinik på Rådmansgatan 43, intill Sveavägen. Bara 50 meter från T-rådmansgatan!

Vår profil

Att se hälsoproblemen från både västerländskt och kinesiskt perspektiv är viktigt för oss. Vi kompletterar kinesisk diagnos med den västerländska diagnosen som din vanliga läkare ger dig på sjukhuset. Kombinationen västerländsk och kinesisk medicin brukar ge goda resultat.

Behandlingsmetoderna vi använder oss av mest är naturliga örter och kinesisk akupunktur. Genom att kombinera akupunktur och örter får kroppen en behandling som verkar på flera nivåer samtidigt.

Våra behandlingar

Örter

Bland våra örter återfinns en mängd stärkande växter som hjälper kroppen att återfå balansen mellan Yin och Yang, som det kallas inom kinesisk medicin. Några kända kinesiska örter är till exempel: gojibär, chisandra, ginseng, angelikarot, ingefära och lakritsrot. Vi har ett sortiment på hundratals olika örter av högsta kvalitet som vi sätter samman till individuella recept.
Vi har även ett stort sortiment av färdiga örtrecept preparat som är mycket effektiva.

Läs mer om hur kinesiska örter fungerar.

Akupunktur

Målet med akupunktur är att ta bort blockeringar i kroppen genom att öka flödet av livsenergi (Qi), som det kallas för inom kinesisk medicin.
Akupunktur är mycket effektiv mot bl.a sömnlöshet, ångest och stress.

Läs mer om hur akupunktur fungerar.
Klinik i Stockholm
Gamla kliniken i Stockholm

Klinik i Lund
Gamla kliniken i Lund


Designed by SeyeneCo, Lanarkshire, Glasgow, Scotland for CMC